Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ

2013-07-29

84(4ФРА)
Б 37
Бегбедер, Ф.
    Любовь живет три года : роман / Фредерик Бегбедер ; пер. с фр. Н. Хотинская. – М. : Иностранка : Азбука-Аттикус, 2012. – 192 с.
    Любов живе три роки – це закон природи. Так вважає Марк Марроньє, знайомий читачам за романами «99 франків» і «Канікули в комі». Але причина його розлучення з дружиною ніяк не пов'язана із законами природи, просто нове кохання захоплює його цілком, не залишаючи місця нічому іншому. Проте Марк вірить у свою теорію і тому з прихованим страхом чекає наближення фатальної дати.
 

 

84(4УКР)6
Д 18
Даниленко, В.  
    Тіні в маєтку Тарновських : повісті / Володимир Даниленко. – Львів : Піраміда, 2012. – 180 с.
    До книжки відомого українського прозаїка Володимира Даниленка увійшли твори, в яких досліджуються стосунки між чоловіком і жінкою в сучасному світі з його загостреним почуттям егоїзму, самотності й дефіциту любові.

 

84(4УКР)6
К 59
Кокотюха, А. А.
    Спасти "Скифа" : [роман] / Андрей Анатольевич Кокотюха. – М. : Вече, 2012. – 288 с.
    Червень 1943-го... Тільки-тільки розгорілося полум'я найбільшої битви на Курсько-Орловській дузі.Радянському командуванню необхідні дані, які добув розвідник, який діє під псевдонімом «Скіф». Але як роздобути ці дані, якщо «Скіф» блокований в окупированному фашистами Харкові? І ось на допомогу розвідникові виходить диверсійна група під командуванням капітана Михайла Сотника ...
 

 

84(4УКР)6
П 12
Пагутяк, Г. В.
    Уріж та його духи / Галина Василівна Пагутяк. – Львів : Піраміда, 2012. – 120 с.
    «Уріж та його духи» - унікальна книга в українському літературному дискурсі. Це духовна історія в міфологічному часі реального села. Уріж, в якому народилася самобутня письменниця Галина Пагутяк, лауреат Шевченківської премії, і зобразила його у своїх творах як безмежний Всесвіт.

 

84(4УКР)6
Р 64
Роздобудько, І.
    Пастка для жар-птиці : роман / Ірен Роздобудько. – Х. : Фоліо, 2012. –160 с.
    Віра свідомо зробила так, щоб події дитинства щезли з її пам’яті. Адже там було щось страшне, а вона тільки-но почала жити нормально: отримала цікаву роботу, новий колектив, усіх цих бізнес-леді, які досить гламурні, але, з рештою, її не дратують. Життя начебто налагодилося, але раптом... Її колеги починають по черзі помирати. Чому? Хто буде наступний? Невже... вона? Здається це якось пов’язане з її минулим. Віра вирішує відновити пам’ять… Здається вона потрапила у пастку. Пастку свого дитинства...
 

 


Новини

2024-04-24
Любі друзі! 25 квітня о 16:30 запрошуємо вас на лекцію до Дня пам'яті Чорнобильської катастрофи. Лектор — вчитель історії Юрій Офіцинський. Місце проведення — проспект Свободи, 16, читальна зала бібліотеки.
2024-04-17
Запрошуємо на Клуб літературних дебютів "Нові імена", який відбудеться 24 квітня о 16:00. Цього разу у нас три дебютантки: Олександра Янчишин, Наталія Фогел та Олена Прібиткова.  Місце зустрічі: м.Ужгород, пр.Свободи, 16. Вхід вільний!
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день