Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ХУДОЖНЬОЇ ЛІТЕРАТУРИ

2013-09-24
84(4РОС)
Б 89
Брусникин, А. Девятный Спас. Герой иного времени : [романы] / Анатолий Брусникин. – М. : Астрель, 2012. – 992 с.


«Девятний Спас» - історико-пригодницький роман російського письменника Григорія Чхартішвілі (відомого як Борис Акунін, Анатолій Бруснікін, Анна Борисова), в традиціях Дюма, О.Толстого, Переса-Реверте, оповідає про пригоди трьох друзів в Росії (Московії) в епоху царювання Софії і Петра I.

Дія роману «Герой іншого часу» відбувається на Кавказі в часи «Героя нашого часу» і «Кавказького бранця». Це географічний і літературний простір, в якому все змінюється і все залишається незмінним: «Там за добро - добро, і кров - за кров, і ненависть безмірна, як любов».
 



 

 
84(4ПОЛ)
В 55
Вишневский, Я. Л. На фейсбуке с сыном : (сюрреалистическая история) / Януш Леон Вишневский ; пер. с пол. М. Тогобецкая. – М. : АСТ , 2013. – 384 с.


«На фейсбуці з сином» - глибоко особиста розповідь про пережите і відчуте. Це гірке і прекрасне одкровення про внутрішній світ людини зі стомленою сумнівами душею - про життя і любові, про світ, який божественно несправедливий, в якому чуттєве завжди пов'язане зі стражданням. Роман написаний від імені матері письменника.
 
84(4РОС)
И 20
Иванов, А. Золото бунта, или вниз по реке теснин : роман / Алексей Иванов. – СПб. : Азбука : Азбука–Аттикус, 2012. – 704 с.


Роман «Золото бунту» присвячений подіям, що відбувалися на Уралі в кінці XVIII століття, через чотири роки після розгрому повстання Пугачьова. Герой книги, молодий Остафій Перехід, повинен розгадати загадку загибелі свого батька, щоб змити з родового імені пляму ганьби. Читача чекає захоплюючий детективний сюжет.
 

 

 
84(4ІТА)
М 13
Мадзантини, М. Рожденный дважды : [роман] / Маргарет Мадзантини ; пер. с итал.: И. Боченкова, Н. Симонова. – СПб. : Азбука, 2011. – 448 с
.

Світовий бестселер «Народжений двічі» знаменитої італійської письменниці Маргарет Мадзантіні - це романтична історія, накладена на жорстко прописаний трилер. Головна героїня разом з шістнадцятирічним сином залишає Рим. Їй необхідно показати синові місто, де він народився і де загинув його батько. Джемма знову занурюється в атмосферу тих тривожних днів, коли серед руїн Сараєва, міста, який опинився в центрі безглуздої війни, вона доторкнулася до таїнства народження. Але чи судилося спогадам змити біль і гіркоту зради?
84(5ЯПО)
М 91
Мураками, Х. Хроники Заводной Птицы : [роман] / Харуки Мураками ; пер. с яп.: И. Логачев, С. Логачев. – М. : Эксмо, 2012. – 816 с.


Роман «Хроніки Заводної Птахи» одного з найпопулярніших письменників світу Харукі Муракамі - твір воістину Джойсового масштабу. Жах Другої світової війни і доля нашого сучасника в Японії, листи, містичні сни, журнальні статті - цілісне полотно тонкої іронії і неповторної інтонації Харукі Муракамі.
 





 

.

 
84(4РОС)
П 24
Пелевин, В. О. S.N.U.F.F. : утøпія / Виктор Олегович Пелевин. – М. : Эксмо, 2012. – 480 с
.

Роман-утопія Пелевіна «S.N.U.F.F.» - це твір про найглибші таємниці жіночого серця і вищих секретів льотної майстерності.

 

 


Новини

2024-04-24
Любі друзі! 25 квітня о 16:30 запрошуємо вас на лекцію до Дня пам'яті Чорнобильської катастрофи. Лектор — вчитель історії Юрій Офіцинський. Місце проведення — проспект Свободи, 16, читальна зала бібліотеки.
2024-04-17
Запрошуємо на Клуб літературних дебютів "Нові імена", який відбудеться 24 квітня о 16:00. Цього разу у нас три дебютантки: Олександра Янчишин, Наталія Фогел та Олена Прібиткова.  Місце зустрічі: м.Ужгород, пр.Свободи, 16. Вхід вільний!
 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день