Комунальний заклад

"Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека
ім. Ф. Потушняка"

Закарпатської обласної ради
UA EN 

   >     > 

Нові надходження

ВІДДІЛ ЗБЕРІГАННЯ БІБЛІОТЕЧНИХ ФОНДІВ

2014-11-26

32.97

М 33

Матвієнко, Микола Павлович. 

Архітектура комп’ютера [Текст] : навч. посіб. / М. П. Матвієнко, В. П. Розен, О. М. Закладний ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - К. : Ліра-К, 2013. - 264 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 261-263.
  В навчальному посібнику викладений весь комплекс питань повязаних з принципами та методами організації структур і архітектур комп'ютера, методами побудови й організації функціонування самих комп'ютерів, розглянута робота його функціональних блоків згідно з вимогами навчальних програм, відповідно до галузевого стандарту вищої освіти України. Ознайомлює читата з історією розвитку комп'ютерів, різними його архітектурами, типами комп'ютерів, та функціональними комп'ютерними пристроями. Значна увага приділяється процесами, типам пам'яті, організації та його організації , сучасними процесами, їх порівнянню за продуктивністю, паралельним комп'ютерним системам, їх класифікації та їх архітектурі.

32.97

М 33

Матвієнко, Микола Павлович. 

Теорія алгоритмів [Текст] : навч. посіб. / М. П. Матвієнко ; М-во освіти і науки України. - К. : Ліра-К, 2014. - 340 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 337-339.
   Навчальний посібник складається з двох частин. У першій розглянуто теоретичні основи побудови, математичного аналізу, складності і порівняння алгоритмів та їх математичні моделі. Друга частина присвячена розгляду і побудові більше ніж 60 різних алгоритмів сортування, нормальних операторних алгоритмів, алгоритмів на звичайних графах, орграфах і деревах, алгоритмів кодування, стиснення інформації та кластерезації, криптографічних та генетичних.
  У навчальному посібнику зібрано як загальновідомий матеріал, який уже став класикою теорії алгоритмів, так і розроблений останніми роками, а також частково подано новий.

32.965

Т 66

Трегуб, Віктор Григорович. 

Проектування систем автоматизації [Текст] : [навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.] / В. Г. Трегуб ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Ліра-К, 2014. - 344 с. : рис., табл. - Предм. покажч.: с. 329-332 . - Бібліогр.: с. 341. 
    Висвітлено основи інженерно-технічного та організаційного забезпечення проектування сучасних систем автоматизації, що складаються з робочих станцій, об'єднаних в обчислювальні мережі. 

44.7

В 55

Виявлення, локалізація та ліквідація бактеріального опіку плодових [Текст] : метод. рек. / О. Я. Бокшан, Є. М. Баул [та ін.] ; Закарпат. терит. центр карантину рослин Ін-ту захисту рослин Нац. акад. аграр. наук України. - Ужгород : ФОП Бреза А. Е., 2014. - 88 с. : іл, табл. - Бібліогр.: с. 80-84.

      Детально описані процедури проведення обстежень плодових насаджень на виявлення збудника бактеріального опікуи плодових Erwinia amylovora (Burrill) Winslow et al., відбору зразків для аналізу та методики його діагностування з використання класичних мікробіологічних та сучасних ( серологічних та молекулярних ) тестів, що відповідають Міжнародним фітосанітарним вимогам. Викладено систему заходів з локалізації та ліквідації вогнищ бактеріального опіку плодових.

 

 


Новини

2024-03-19

21 березня виповнюється 95 років з дня народження відомого українського письменника, Героя України, лауреата лтературних премій, багаторічного голови Національної Спілки письменників України та головного редактора журналу "Дніпро", депутата Верховної Ради УРСР 11-го скликання Юрія Мушкетика. З цієї нагоди пропонуємо вашій увазі віртуальну виставку "Життя – це ярмарок, і світ – це також ярмарок, і вічний торг із Долею".

2024-03-18

Шановні користувачі, для нові надходження до Відділу краєзнавства.

2024-03-14

Шановні користувачі, для вас нові надходження до Відділу зберігання бібліотечних фондів.

 
footer-logo

"Фокстрот", ліхтар, колись була аптека...
Аж раптом - дві сосни. Бібліотека.

Відділ документів іноземними мовами:

Пн.-Пт.-з 09-19 год Нд.- з 10 до 17 год.
Вихідний день субота. Останній вівторок кожного місяця - санітарний день